Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 7 березня 2018 р.

Про завершення фахових спецкурсів новопризначених директорів закладів загальної середньої освіти



Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» протягом січня – березня  2018 року було організовано роботу фахових спецкурсів для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти. 23 лютого і  02 березня 2018 року завершено навчання двох груп новопризначених заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти у рамках освітнього проекту «Підвищення ефективності професійної майстерності (управлінської діяльності) керівників загальноосвітніх навчальних закладів у міжкурсовий (міжатестаційний) період». У роботі брали участь 59 заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Харківської області, призначених на посади у цьому навчальному році.
Під час роботи курсів підвищення кваліфікації слухачам надавалися освітні послуги з менеджменту загальної середньої освіти, освітньо-тематичний план включав різноманітні за формою і змістом навчальні заняття.
Здобувачами успішно виконано завдання як дистанційного навчання, так і фахової контрольної роботи. У ході підсумкової конференції обговорено питання становлення особистості керівника школи, його компетентностей, бачення майбутнього розвитку української школи, шляхів підвищення мотивації учасників освітнього процесу у контексті концепції «Нова українська школа».
За результатами навчання 59 здобувачів отримали посвідчення про успішне проходження фахового спецкурсу підвищення професійної майстерності.
Фото про  отримання посвідчень можна скачати тут.


Заступник завідувача Центру
організаційно-методичної роботи
з керівними кадрами                                                            Єжелий В.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар